[NL] In het eerste weekend van september hebben we drie dagen een bijzondere expositie in een mooie tuin met landhuis in Mook. Tijdens deze expositie zijn een aantal kunstenaars aanwezig.


ARTIST

Hélène Bankers
tassen

Imke Beek
installaties

Emmanuel Bour
hout objecten

Harry Dam
staal sculpturen

Jules van der Linden
titanium sieraden

Henk Adriaan Meijer
glas objecten

Jan Verhees
bronzen sculpturen

Bram Vis
fotografie en filmA®TABLE kunstenaars


Zaterdag 3 september:

  1. Hélène Bankers

  2. Emmanuel Bour

  3. Harry Dam

  4. Jan Verhees


Zondag 4 september:

  1. Emmanuel Bour

  2. Harry Dam

  3. Imke Beek

  4. Henk Adriaan Meijer

 

Groesbeekseweg 30

NL 6585 KG 

Mook 

KUNSTlust 2016

Vrijdag open 16.00 - 18.00 uur, Weekend open 12.00 - 18.00 uur


KUNSTlust 2016

2016 was een geslaagde editie van KUNSTlust. Dank voor alle complimenten van de bezoekers. Vooral dank aan Bram Vis en Carolien de Witt dat we allen te gast mochten zijn. We hebben een verzoek binnen gekregen om in 2017 weer een editie van KUNSTlust op een andere bijzondere locatie te organiseren.


Op een mooie locatie aan de rand van de Mookerheide presenteren professionele kunstenaars en toegepaste kunstenaars werken in verschillende kunstdisciplines. De werken van brons, glas, staal en hout staan voornamelijk in de grote tuin te pronken. Wandelend door de tuin ontdekt u tussen het groen verschillende kunstinstallaties. Binnen is er aandacht voor sieraden, tassen, fotografie, film en houtobjecten. Een aantal kunstenaars kunt u in dit eerste weekend van september ontmoeten. Het Gunnen: Een plek die inspireert en activeert. Gun jezelf een waardevolle dag. Kijk op de site: www.hetgunnen.nl.


Vrijdag tussen 16 en 18 uur en in het weekend tussen 12 en 18 uur bent u welkom bij “het Gunnen”, Groesbeekseweg 30 in Mook. Zie plattegrond hieronder. De entree is gratis.A®TABLE, diner met kunstenaars

Liefhebbers van kunst en lekker eten hebben de mogelijkheid om zich voor een bijzondere avond in te schrijven. De deelnemers zitten met een kunstenaar aan een tafel waarop in het midden, op een speciale sokkel, zijn kunstwerk staat. Caroline de Witt van “het Gunnen” verzorgt een viergangenmenu inclusief koffie en lekkernijen. Vier kunstenaars, die tijdens KUNSTlust met hun werk exposeren, geven acte de présence. Men 'verhuist' na iedere gang naar een andere tafel in een schitterende nieuwe ambiance. Een bijzonder smakelijke kans om kennis te maken met de kunstenaar en zijn kunst. 


• Kosten: € 59,50 p.p. inclusief wijn

• A®TABLE vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 september 2016

• Ontvangst om 16.30 uur, aansluitend gaan we dineren in besloten kring

Reserveren via info@artambassadeur.com
• Meer informatie: telefonisch via 0485 340074

  1. Deelname is beperkt tot 20 personen per A®TABLE diner

 

ART AMBASSADEUR | KERKSTRAAT 1A 5854 AJ BERGEN | NEDERLAND | +31 485 340074 | INFO@ARTAMBASSADEUR.COM

onderdeel van kunsthuis De Bakkerij • kvk nr. 10034886 • bank NL06 INGB 0006 4945 47


De organisatie van deze kunstexpositie is in handen van de art ambassadeurs Claus Burgers van kunsthuis De Bakkerij en Charlotte Dam. Zij verzorgen regelmatig exposities op bijzondere locaties.Bram Vis en Caroline de Witt zijn de eigenaren van deze bijzondere locatie.

 

MAISON DE VACANCES
Sud de la France TARN

MAISON DE VACANCES
Nord Est de la France